Texas Digital

Texas Digital

by Ziptone

Bedrijfsprofiel Texas Digital Systems Europe BV

Texas Digital Systems, Inc. (1972) is sinds 2014 een NCR-company en is een marktleider in digital signage oplossingen. In de VS met name bekend om orderbevestiging- en intelligente menu displays in quick-service restaurants, in Europa een pionier op het gebied van Visual Management en proces optimaliserings oplossingen voor corporate organisaties. Met de toepassing van Texas Digital krijgen contactcenters de beschikking over contextuele realtime leaderboards inclusief dashboards. Integratie met alle platformen is mogelijk. Teams en medewerkers krijgen hierdoor, op de werkvloer, relevante en op actie gerichte kennis en inzichten over de performance, hetgeen prestaties bevordert en processen verbeterd.

Portfolio

Texas Digital levert oplossingen voor het visualiseren van optimaliseringsprocessen zoals WFM-, CRM-, ERP- en klantcontactsoftware. De belangrijkste Visual Management-oplossingen van Texas Digital zijn NCR QuickCOM voor realtime informatie en NCR VitalCAST, een multimedia-oplossing die contextuele relevante en up-to-date informatie van binnen en buiten de organisatie weergeeft.

Markten

Texas Digital levert Visual Management-oplossingen aan organisaties met name actief in de volgende markten: financiële dienstverlening, verzekeringen, life sciences, zorg, overheid, productie, high tech, communicatie en media, energie en nutsbedrijven.

 

Vestigingen

Hoofdvestiging: NCR/Texas Digital Inc., College Station, Texas, USA

Vestiging Europa: Texas Digital Systems Europe BV, Ermelo

Omvang NCR: 34.000 medewerkers

Omzet (2021): N.A.

 

Certificaten en lidmaatschappen geen

 

Contactgegevens

Cornelis Bonnet,
cbonnet@txdigital.eu

Top