Colofon

Colofon

by Ziptone
Ziptone 2024

Ziptone – 100% klantcontact.

Ziptone is het online vakmedium voor de klantcontact professional. Ziptone is het enige onafhankelijke Nederlandse vakmedium – beschikbaar in het Nederlands en in het Engels – dat volledig gericht is op het vakgebied klantcontact: de interactie tussen bedrijven/instellingen en hun klanten.

Hoe gaan bedrijven om met het contact met hun klanten? Wat hebben organisaties daarvoor ingericht? Wat wordt er bedacht in de boardroom, wat wordt daarvan uitgevoerd op de werkvloer en hoe zie je keuzes rond processen, personeel en technologie terug in klanttevredenheid?

Ziptone informeert en inspireert professionals in klantcontact met dagelijks nieuws, interviews, analyses, columns, klantcases en kennisartikelen over processen, HR en technologie in customer service. Het vakmedium is onafhankelijk, ‘online only’, laagdrempelig, kritisch en flexibel.

Ziptone is de voortzetting van online vakmedium Klantcontact.nl, dat in 2013 werd opgericht door Fun Zeegers, waarna het in handen kwam van Skywalker BV en Stichting Klantcontact.nl. In 2019 werd Klantcontact.nl overgenomen door Erik Bouwer.

Ziptone is vrij toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende kennispartners:


De naam Ziptone verwijst naar het geluid dat de ACD maakt om een contactcenteragent te waarschuwen dat er een nieuw klantgesprek op de headset wordt aangeboden, ook bekend als ‘beep tone’. Natuurlijk is het telefoongesprek niet de enige vorm van contact tussen bedrijven en hun klanten. Ziptone staat daarom ook voor de kern van zaken doen: de dialoog tussen bedrijven en hun klanten stopt nooit, er komt altijd een volgend gesprek.


Voor de redactie staat de inhoudelijke waarde van artikelen en nieuwsberichten voorop. Dat geldt ook voor de bijdragen die tot stand komen in samenwerking met de kennispartners. Zij committeren zich aan onafhankelijke, kritische berichtgeving door de redactie en maken die mede financieel mogelijk.

Content waarbij de redactie geen invloed heeft gehad op de inhoud en/of de kwaliteit, is herkenbaar aan de vermelding ‘partnercontent’.


Contact met de redactie

e-mail: info@ziptone.nl
telefoon/WhatsApp/Signal: +31(0)6 5106 1385 (ook voor anonieme tips)
postadres: Ziptone, Mezenlaan 30, 2566 ZH Den Haag, Nederland.

Volg Ziptone op LinkedIn voor dagelijkse updates


 

Nieuwsbrief Ziptone

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vacatures en events in de klantcontactbranche?
Meld je dan aan voor de Ziptone-nieuwsbrief. Iedere twee weken een overzichtelijke update in je mailbox.
Reeds verzonden nieuwsbrieven vind je hier.

Medewerkers

Daphne Depassé
Theo Loth
Cynthia Mak
Karina Meerman
Eveline Meijer
Debby Mureau
Aleksandra Pilniak

Redactieraad

Sander Hesselink, Telecats
Peter Runhaar, Runhaar Media

Redactiestatuut

Hoofdredactie

Erik Bouwer

Uitgever

Ziptone is een uitgave van KPS B.V., Den Haag, Nederland, KvK 81954085
BTW NL862283607B01.
Algemene voorwaarden gedeponeerd bij de KvK.
Publicatievoorwaarden voor auteurs op aanvraag verkrijgbaar.

Adverteren/vacatures plaatsen

Neem contact met ons op.

Hosting

Managed WP Hosting

Beheer

RaketNet

Stats

 

 

Copyright © Ziptone 2024

Top