Colofon

Colofon

by Ziptone
Ziptone

Ziptone – 100% klantcontact.

Ziptone is hét online vakmedium voor de klantcontact professional. Ziptone is het enige Nederlandse vakmedium dat volledig gericht is op het vakgebied klantcontact: de interactie tussen bedrijven/instellingen en hun klanten. Ziptone informeert en inspireert professionals in klantcontact via dagelijks nieuws, verslagen, interviews, analyses, klantcases en kennisartikelen op het gebied van customer service: processen, HR en technologie. Het vakmedium is onafhankelijk, ‘online only’, laagdrempelig, kritisch en flexibel.

Ziptone is de voortzetting van online vakmedium Klantcontact.nl, dat in 2019 werd overgenomen van Skywalker BV en Stichting Klantcontact.nl. Ziptone is vrij toegankelijk voor de doelgroep en wordt mede mogelijk gemaakt door 25 kennispartners.

De naam ziptone verwijst naar het geluid dat de ACD maakt om een contactcenteragent te waarschuwen dat er een nieuw klantgesprek op de headset wordt aangeboden, ook bekend als ‘beep tone’. Natuurlijk is het telefoongesprek niet de enige vorm van contact tussen bedrijven en hun klanten. Ziptone staat daarom ook voor de kern van zaken doen: de dialoog tussen bedrijven en hun klanten stopt nooit, er komt altijd een volgend gesprek.

Voor de redactie staat de inhoudelijke waarde van artikelen en nieuwsberichten voorop. Dat geldt ook voor de bijdragen die tot stand komen in samenwerking met de kennispartners. Zij committeren zich aan onafhankelijke, kritische berichtgeving door de redactie en maken die mede financieel mogelijk.

Content waarbij de redactie geen invloed heeft gehad op de inhoud en/of de kwaliteit, is herkenbaar aan de vermelding ‘partnercontent’.

Contact met de redactie

e-mail: info@ziptone.nl
telefoon/WhatsApp/Signal: +31(0)6 5106 1385 (ook voor anonieme tips)
postadres: Ziptone, Mezenlaan 30, 2566 ZH Den Haag

Volg Ziptone op social mediaNieuwsbrief Ziptone

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vacatures en events in de klantcontactbranche?
Meld je dan aan voor de Ziptone-nieuwsbrief. Iedere twee weken een overzichtelijke update in je mailbox.
Reeds verzonden nieuwsbrieven vind je hier.

Medewerkers

Ingrid Wong
Theo Loth
Karina Meerman

Redactieraad

Sander Hesselink, Telecats
Peter Runhaar, Runhaar Media

Redactiestatuut

Hoofdredactie

Erik Bouwer

Uitgever

Ziptone is een uitgave van KPS B.V., Den Haag, KvK 81954085
BTW NL862283607B01

Adverteren

Neem contact met ons op.

Hosting

Managed WP Hosting

Beheer

RaketNet

© Ziptone 2022. Op alle content (tekst, foto’s, video’s, etc.) van deze website berust auteursrecht. Voor overname van artikelen (geheel of gedeeltelijk) is vooraf toestemming van de uitgever vereist.

Top