Verint lanceert Engagement Data Insights

Verint lanceert Engagement Data Insights

by Ziptone
14 juni 2023

verintMet Verint Engagement Data Insights kunnen bedrijfsleiders direct toegang krijgen tot gegevens over klantbetrokkenheid en deze gebruiken. De aankondiging werd gedaan tijdens de Engage 2023 klantenconferentie van het bedrijf.

Zakelijke gebruikers kunnen nu vrij de betrokkenheidsgegevens van hun organisatie verkennen met behulp van een zeer intuïtieve, zoekgestuurde interface die wordt aangedreven door Natural Language Search en Generative AI, zonder dat er training nodig is. Gebruikers kunnen simpelweg hun vragen stellen of typen in de Engagement Data Insights-applicatie om belangrijke inzichten te verkrijgen in wat er in hun bedrijf gebeurt en de daaruit voortvloeiende acties die ze moeten ondernemen om hun activiteiten te verbeteren.

De module komt met out-of-the-box self-service dashboards en rapporten die zijn ontworpen om een ongeëvenaard inzicht te geven in customer engagement activiteiten, waarbij ruwe gegevens worden omgezet in zinvolle visualisaties en statistieken, aldus het bedrijf. Hiermee kunnen bedrijfsleiders prestatie-indicatoren controleren, klantinteracties en -ervaringen bijhouden en de prestaties van agents analyseren. Op basis van deze inzichten kunnen gebruikers de klantervaring verbeteren, de operationele efficiëntie maximaliseren en snel rendement op investeringen realiseren.

Volgens David Singer, global vice president, go-market-strategy worstelen organisaties vandaag de dag met het samenbrengen, beheren en toegankelijk maken van enorme hoeveelheden klantbetrokkenheidsgegevens in silo’s. Met Verint Engagement Data Insights zijn ze niet langer afhankelijk van externe bronnen of IT om de rapporten te leveren die nodig zijn om datagestuurde beslissingen te nemen.

Engagement Data Insights maakt gebruik van gegevens in de Engagement Data Hub en wordt aangedreven door Verint Da Vinci AI. Zowel de data hub als Da Vinci vormen de kern van Verint’s Open CCaaS Platform.(Verint)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top