Telecats krijgt nieuwe directie

Telecats krijgt nieuwe directie

by Ziptone
16 december 2019

De oprichters/directeuren van Telecats (Wim Luimes, Jan Willem Mulder en Martin Spitholt) maken plaats voor een nieuwe directie. Vanaf 1 januari 2020 neemt Sander Spiegelenberg als Managing Director de leiding over. Spiegelenberg wordt bijgestaan door Tobias Los van Webhelp Nederland en Mathieu Jougla van Webhelp Group Technology. Dat heeft Telecats bekend gemaakt via een persbericht.

Sinds 1993 is Telecats met succes geleid door de oprichters/directeuren Wim Luimes, Jan Willem Mulder en Martin Spitholt. “Wij hebben aangegeven plaats te willen maken voor een nieuwe directie. Het is zover en we zorgen voor een geruisloze en vertrouwelijke overgang voor onze klanten, partners en medewerkers.”

Ronald van Schijndel, CEO van Webhelp: “Wim, Jan Willem en Martin kunnen terugkijken op een mooie periode waarin zij Telecats een plek hebben gegeven als autoriteit in de Nederlandse markt. Ik ben blij dat we gezamenlijk een nieuwe directie hebben gevonden die Telecats door de volgende, ook internationale, groeifase zal manoeuvreren. De technische kennis en innovatiekracht van Telecats geven ons de gelegenheid om klanten te inspireren en te adviseren over de inrichting van contactcenters van vandaag en morgen.”

Sander Spiegelenberg: “Al jaren ken ik Telecats als innovatieve en solide organisatie met klanten om trots op te zijn. Ik vind het fantastisch om daar leiding aan te mogen geven. We kunnen bouwen op medewerkers met veel kennis en vaardigheden, dat maakt het alleen maar mooier.” (later meer).

Nieuwe functie ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top