PostNL verkoopt Cendris aan Yource

PostNL verkoopt Cendris aan Yource

by Ziptone
17 december 2020

PostNL verkoopt zijn onderdeel Cendris, dat actief is met klantcontact en zakelijke communicatie, aan het bedrijf Yource. De verkoop moet in het eerste kwartaal van volgend jaar worden afgerond.

Yource is marktleider in klantcontact binnen de Benelux. Door haar focus op mensen en unieke combinatie van diensten waaronder recruitment, insourcing, outsourcing, nearshoring en offshoring kan Yource organisaties voorzien in hun totale klantcontact value chain. Dit doet Yource in 5 landen met 9.000 medewerkers en een omzet van 170 miljoen euro, aldus Yource.

Er zijn geen financiële details gemeld over de overname. Cendris telt meer dan 3.000 werknemers op meer dan tien locaties en verzorgt klantcontact voor een reeks bedrijven waaronder PostNL. In april dit jaar stapt Cendris-ceo Ronald Smit al over naar Yource. 

Na afronding van de overname gaat Cendris door onder de naam Yource. Volgens financieel directeur Pim Berendsen van PostNL wordt met de stap nog meer focus gelegd op de kernactiviteiten. (IEX.nl)

 

Lees ook: Parcom neemt meerderheidsbelang in Yource

Customer Experience, fusie/overname

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top