Ronald Smit van Cendris naar Yource

Ronald Smit van Cendris naar Yource

by Ziptone
7 april 2020

Ronald Smit CendrisRonald Smit wordt Country Director Nederland bij Yource en verlaat facilitair klantcontact bedrijf Cendris, waar hij de afgelopen 6 jaar als Algemeen Directeur werkzaam was.

Ronald Smit zal na de zomer starten als Country Director Nederland en verantwoordelijk zijn voor de Sourcing tak van de groep in Nederland. Dit snel groeiende onderdeel heeft de afgelopen jaren een flinke uitbreiding in locaties en groei van personeel laten zien. “Ronald zal met zijn visie en strategisch inzicht als doel hebben om te zorgen dat de mens centraal blijft staan. Uiteraard is het daarbij van belang dat daaromheen de technische innovaties doorgevoerd kunnen worden om voorop te blijven lopen met onze dienstverlening in de markt van klantcontact”, aldus het persbericht van Yource.

Yource is marktleider in klantcontact binnen de Benelux. Door haar focus op mensen en unieke combinatie van diensten waaronder recruitment, insourcing, outsourcing, nearshoring en offshoring kan Yource organisaties voorzien in hun totale klantcontact value chain. Dit doet Yource in 5 landen met 5.200 medewerkers en een omzet van 145 miljoen euro, aldus Yource.

Ronald Smit vertegenwoordigt ook de facilitaire contactcenters binnen het bestuur van de Klantenservice Federatie en is tevens penningmeester.

Cendris is een dochteronderneming van PostNL en staat geruime tijd in de etalage.

 

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top