Medisch contactcenter HMCC krijgt vers kapitaal voor verdere ontwikkeling

Medisch contactcenter HMCC krijgt vers kapitaal voor verdere ontwikkeling

by Ziptone
3 november 2023

Medisch contactcenter HMCC heeft een financiële injectie ontvangen van investeringsmaatschappij Holland Capital. De investering wordt geleid door Holland Capital en Weijenberg Invest investeert ook mee. Met de investering kan HMCC zijn diensten en technologieën verder ontwikkelen, aldus Patrick Eliazar op LinkedIn.

HMCC zet zich in voor het transformeren van de bereikbaarheid van huisartsenpraktijken en klinieken. Door de inzet van een professioneel medisch team ontlast HMCC de druk op de praktijk en het medisch personeel, waardoor zij zich kunnen richten op de zorg voor de patiënt. Het team van HMCC bestaat uit ervaren doktersassistenten, triagisten en verpleegkundigen die de patiënten deskundig adviseren. Zij beoordelen de urgentie van medische vragen zorgvuldig en faciliteren een effectieve communicatie. De assistent die aanwezig is in de huisartspraktijk kan zich dan volledig richten op het verlenen van fysieke zorg aan patiënten.

Groei en ontwikkeling

Met de investering van Holland Capital kan HMCC haar diensten en technologieën verder ontwikkelen en uitbreiden, om zo beter te voldoen aan de groeiende behoefte van zorg op afstand.

“De aanpak van HMCC draagt bij aan het verbeteren van de bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk voor de patiënt en het verlaagt de werkdruk op de praktijk. We zijn enthousiast om te investeren in een onderneming die centraal staat in het efficiënt faciliteren van zorg op afstand,” zegt Jan-Frens van Giessel, partner bij Holland Capital. Na de investering in zorgplatform HealthConnected (2020) is dit de tweede investering van Holland Capital die gericht is op efficiëntie en digitalisering in de eerstelijnszorg.

Patrick Eliasar, CEO van HMCC: “Dankzij de investering van Holland Capital kunnen we onze diensten uitbreiden en de technologie verder ontwikkelen om aan de groeiende behoeften van zorg op afstand te voldoen. Daarnaast zorgt de investering er ook voor dat we veel gerichter de toekomst van de zorg in kunnen gaan. Waarbij de rol van patiëntenzorg op afstand niet alleen voor huisartsen, ziekenhuizen en klinieken maar ook voor bijvoorbeeld apotheken veel belangrijker wordt.” (HMCC)

Customer Experience, fusie/overname

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top