Judith Oude Sogtoen nieuwe directeur DDMA, Noor Cloo nieuwe voorzitter

Judith Oude Sogtoen nieuwe directeur DDMA, Noor Cloo nieuwe voorzitter

by Ziptone
3 juli 2023

DDMA, de branchevereniging voor data en marketing, heeft Judith Oude Sogtoen als directeur aangesteld. Daarnaast hebben de leden Noor Cloo, algemeen directeur bij Loyalty Management Nederland, tot voorzitter verkozen tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 juni. Zij neemt daarmee het stokje over van vertrekkend voorzitter Robert van Geffen.

 

ddma

Links Noor Cloo, rechts Judith Oude Sogtoen

Judith Oude Sogtoen, hiervoor Director Fundraising, Partnerships & Corporate Communications bij Amref Flying Doctors, wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van DDMA. Zij volgt Diana Janssen op die begin 2023 na 17 jaar afscheid nam. Judith heeft meer dan 20 jaar C-level ervaring in data, marketing en sales bij commerciële en non-profit organisaties en gaat 3 juli officieel van start.

Noor Cloo start per direct als nieuwe voorzitter van DDMA. Noor is al 3 jaar actief in het bestuur van DDMA en heeft een sterke affiniteit met data en marketing. Na functies als commercieel directeur bij onder meer Eneco en Ziggo is zij sinds 2019 algemeen directeur van Loyalty Management Nederland, de organisatie achter Air Miles.

Noor Cloo neemt het stokje over van Robert van Geffen, die namens Philips actief was als voorzitter van DDMA sinds 2017. Robert begint op 1 juli als Chief Marketing Officer bij Straumann Group in Basel. Onder zijn voorzitterschap van 6 jaar is het aantal leden gegroeid van 270 naar 370, is de scope van de vereniging verbreed met kennisgebieden als influencermarketing, ethiek en AI en zijn de DDMA-commissies verder geprofessionaliseerd. Resi Becker was sinds 2020 bestuurslid, eerst namens PostNL, later als CEO van Essent. De zoektocht naar nieuwe bestuursleden is inmiddels gestart. (DDMA)

Human Resources, Kennispartners, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top