Leden KSF kiezen Ramón Delima unaniem als nieuwe voorzitter

by Ziptone

Leden KSF kiezen Ramón Delima unaniem als nieuwe voorzitter

by Ziptone

by Ziptone

DelimaRamón Delima, Global Director Customer Service bij reisorganisatie TUI, wordt de nieuwe voorzitter van de Klantenservice Federatie. Het eerdere bestuursvoorstel om Delima tot nieuwe voorzitter te benoemen is door de leden van KSF via een online-stemming unaniem bekrachtigd. Dat heeft de KSF bekend gemaakt via een persbericht.

De installatie als nieuwe voorzitter vindt plaats op 27 juni. Op die dag neemt Delima de formele voorzittersrol over van Hans van den Bemt, die dan als fungerend voorzitter aftreedt.
Delima is dankbaar voor het vertrouwen dat de leden hem geven. “Ik kijk er echt naar uit om mij straks samen met de leden in te zetten voor een sterke sector en een groot en relevant KSF,“ aldus Delima bij de bekendmaking van de verkiezingsuitslag.

Circa 55 leden stemden de afgelopen weken over de bestuursvoordracht. Zij stemden allemaal vóór de benoeming van Delima. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 juni wordt Delima formeel als voorzitter geïnstalleerd. Daarmee volgt hij Hans van den Bemt op, die dan bijna 9 jaar deel heeft uitgemaakt van het KSF-bestuur, waarvan ruim 7 jaar als voorzitter. Tijdens het HR-congres, dat aansluitend aan de ledenvergadering wordt gehouden, staat KSF ook stil bij het vertrek van Van den Bemt, die in het dagelijks leven werkzaam is als Hoofd Klantinteractie bij het Kadaster.

Congresdeelnemers en genodigden kunnen bij de afsluitende congresborrel scheidend voorzitter Hans van den Bemt persoonlijk bedanken voor zijn inzet voor KSF. Ook is er bij de congresborrel gelegenheid kennis te maken met Delima als nieuwe KSF-voorzitter. (KSF)

Lees ook het interview met Ramón Delima over zijn missie bij TUI

Ook interessant

Human Resources, Nieuwe functie
Top