Bestuur KSF draagt Ramón Delima (TUI) voor als nieuwe voorzitter

by Ziptone

Bestuur KSF draagt Ramón Delima (TUI) voor als nieuwe voorzitter

by Ziptone

by Ziptone

Het bestuur van de Klantenservice Federatie heeft de leden van KSF vandaag voorgesteld om Ramón Delima te benoemen als nieuwe voorzitter.

De leden van Klantenservice Federatie worden in april uitgenodigd om via e-voting de voordracht te bekrachtigen, waarna de nieuwe voorzitter op 27 juni tijdens de voorjaars-ALV van KSF wordt geïnstalleerd. Dat heeft de KSF vandaag bekend gemaakt via een persbericht.

DelimaMet de voordracht volgt het bestuur het unanieme advies van de sollicitatiecommissie. Het KSF-bestuur, dat volgens KSF-directeur Roel Masselink in een toelichting aan Ziptone met meerdere kandidaten heeft gesproken, is ervan overtuigd met Ramón Delima een uitstekende kandidaat-voorzitter en opvolger voor huidig voorzitter Hans van den Bemt te hebben gevonden.

“Ramon brengt voor KSF belangrijke kennis, expertise en een brede ervaring bij zowel inhouse als facilitaire contactcenters mee. Zijn persoonlijke kwaliteiten als leider en verbinder zullen ons helpen verantwoord en met draagvlak verdere stappen te zetten in het realiseren van onze ambities,” aldus het bestuur.

Ook KSF-directeur Roel Masselink is blij met de voordracht van het bestuur en ziet vanuit zijn rol de samenwerking met de door het bestuur voorgedragen kandidaat vol vertrouwen tegemoet.

De formele voorzitterswissel vindt plaats op 27 juni. Ramón Delima wordt dan de opvolger van Hans van den Bemt. De huidige voorzitter, die in het dagelijks leven Hoofd Klantinteractie bij het Kadaster is, heeft dan bijna 9 jaar deel uitgemaakt van het KSF-bestuur waarvan ruim 7 jaar als voorzitter. Op 27 juni zal er gelegenheid worden georganiseerd om scheidend voorzitter Hans van den Bemt te bedanken voor zijn inzet voor KSF en kennis te maken met de nieuwe voorzitter. Nadere informatie hierover volgt. (KSF)

Ook interessant

Featured, Human Resources, Nieuwe functie
Top