Hans van den Bemt herbenoemd als voorzitter KSF

Hans van den Bemt herbenoemd als voorzitter KSF

by Ziptone
29 juli 2021

Hans van den BemtDe Algemene Ledenvergadering van de Klantenservice Federatie heeft in juli ingestemd met een statutenwijziging waardoor voorzitter Hans van den Bemt, Hoofd Klantinteractie bij het Kadaster, wordt herbenoemd voor een derde termijn van drie jaar.

Op de website van de KSF legt Van den Bemt uit waarom de derde termijn voor hem en de vereniging belangrijk is: “De vereniging zit in een transitie naar een online platform voor leden en kennisdeling, met een andere propositie en een breder bereik, ook in voor de KSF nieuwe sectoren. Deze transitie zit nu in een belangrijke fase voor de KSF. Het bestuur wil graag verder met hetzelfde team en dus ook met dezelfde voorzitter, om continuïteitsproblemen te voorkomen.”

Het bestuur heeft unaniem besloten dat er nu sprake is van een uitzonderlijk geval, zoals dat in de statuten is opgenomen, en dat daarom een derde termijn voor de voorzitter gewenst is. “Ik ben blij met de benoeming om de mooie taak waarmee we bezig zijn als team te kunnen volbrengen,” aldus Van den Bemt.

Andere statutenwijzigingen waren noodzakelijk door de verhuizing van het bureau van de KSF en om te kunnen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), die per 1 juli 2021 nieuwe regels met betrekking tot goed bestuur van verenigingen en stichtingen met zich meebracht. Tevens is de termijn voor de herbenoeming van bestuursleden aangepast. Waar er eerder sprake was van drie maal een termijn van 1 jaar, worden ook zij nu herbenoemd 1 keer voor 3 jaar. (KSF)

Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top