Inspire opent derde vestiging in Suriname

Inspire opent derde vestiging in Suriname

by Ziptone
5 februari 2024

Uitzend- en outsourcingorganisatie Inspire Group heeft wederom een nieuwe locatie geopend in Suriname voor haar outsourcingdiensten. Deze nieuwe locatie is een belangrijk onderdeel van de duurzame groeistrategie binnen de premium outsourcing dienstverlening van Inspire. Dat heeft het bedrijf bekend gemaakt via de eigen website.

De locaties van Inspire Group zijn modern en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, aldus het bedrijf. CEO van Inspire Group, Ilja Gleiser, licht toe: “Wij willen niet de grootste outsourcingspecialist worden van Suriname, maar wel absoluut de beste. Moderne en gezellige locaties die voldoen aan de strengste eisen van onze opdrachtgevers én waar onze medewerkers graag willen werken, dragen hier aan bij.”

Zinho Parisius, Country Director Suriname, geeft aan dat Inspire nu vanaf drie locaties in Paramaribo werkt; de vierde locatie staat gepland voor het derde kwartaal van 2024. “We beschikken dan over 470 seats én een eigen Academy locatie. Kijkend naar onze klanten, locaties, medewerkers én resultaten dan zijn we hiermee absoluut toonaangevend in de Nederlandse offshore markt,” aldus Parisius. De derde locatie is gevestigd aan de Gemenelandseweg in Paramaribo. (Inspire)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top