Continuum Global Solutions sluit deal met Sanas.AI voor stemvervorming

Continuum Global Solutions sluit deal met Sanas.AI voor stemvervorming

by Ziptone
28 juli 2023

Sanas.aiContinuum Global Solutions, een wereldwijde leider in de BPO-industrie, heeft een partnership gesloten met Sanas.AI. De oplossing van Sanas.AI vormt de spraak van agents realtime om naar een kunstmatige spraak met of zonder lokaal accent. Continuum noemt dit real-time accent naturalisatie.

De toepassing verwijdert lokale accenten in bijvoorbeeld het Engels en maakt agents zo beter verstaanbaar terwijl ze kunnen vasthouden aan hun eigen uitspraak. Volgens Continuum kunnen agents zelf kiezen wanneer en hoe ze gehoord willen worden. Voor Continuum-klanten zal het Sanas.AI-platform zorgen voor een betere klantervaring en de kosten verlagen door toegang te krijgen tot agentpopulaties die in het verleden over het hoofd werden gezien vanwege zware lokale accenten. Sanas.AI zal ook de klanttevredenheid verhogen door communicatiebarrières te verlagen, wat resulteert in snellere oplostijden.

Volgens Maxim Serebryakov, CEO bij Sanas, kunnen accenten leiden tot vooroordelen over agents, waaronder verbaal geweld en discriminatie. Volgens Michael Flodin, Chief Executive Officer is Continuum toegewijd aan het beschermen van de verschillende stemidentiteiten van de wereld en hun culturen. (Continuum Global Solutions)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top