Content Guru sluit megadeal met Allianz

Content Guru sluit megadeal met Allianz

by Ziptone
11 april 2024

AllianzContent Guru, aanbieder van CCaaS-oplossingen, heeft een deal gesloten met de internationale verzekeraar Allianz. Dat hebben verschillende bronnen aan Ziptone bevestigd. De totale contractwaarde bedraagt 150 miljoen dollar. 

 

Content Guru’s CEO Sean Taylor had vorige week in een interview met het Britse vakmedium CX Today al melding gemaakt van de megadeal met een grote financiële instelling, maar gaf daarbij tevens te kennen de naam van de klant niet bekend te mogen maken. De deal zou al in 2023 zijn gesloten.

Transformatie in volle gang

Op dit moment heeft Allianz verschillende vacatures openstaan voor verschillende IT-professionals voor de internationale uitrol van storm, de CCaaS-oplossing van Content Guru. In februari repte Allianz over de opstart van een grootschalig transformatieprogramma, nadat in een eerder stadium de infrastructuur en legacy applicaties waren aangepakt. Dat bedrijfsbrede transformatieprogramma van Allianz beslaat drie jaar. Volgens Joos Louwerier, Regional CEO Allianz Benelux worden hiermee zowel mensen als systemen “klaargemaakt voor de alsmaar versnellende technologische ontwikkelingen, door deze zo goed mogelijk te integreren in onze bedrijfsprocessen. Met als resultaat een nog hoger servicelevel voor onze klanten en adviseurs.”

De Allianz Group is een van de grootste verzekeraars ter wereld, met ongeveer 125 miljoen private en zakelijke klanten en een jaaromzet van 162 miljard euro. Het Duitse bedrijf is actief in meer dan 70 landen en biedt levens-, schade- en ziekteverzekeringen, heeft een vermogensbeheerafdeling en een bank. Er werken bijna 160.000 mensen bij Allianz. (Ziptone)

Featured, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top