ContactCare neemt Contact4You over

ContactCare neemt Contact4You over

by Ziptone
18 december 2023

Contact4youContactCare Group B.V. heeft overeenstemming bereikt met Contact4You over de overname van haar activiteiten en medewerkers.

 

Contact4You is 20 jaar geleden opgericht en is gevestigd in Breukelen. De organisatie is ontstaan vanuit het contactcenter voor de afhandeling van nummerinformatie (1888, 1850 en 1800) en telt zo’n 25-35 medewerkers.

Met de transactie versterkt ContactCare haar marktpositie in de klantcontactbranche in Nederland. Beide organisaties hebben veel gemeen op het gebied van dienstverlening, type klanten en de bedrijfscultuur, aldus het persbericht. Sandra Ursem, Algemeen Directeur van Contact4You, benadrukt dat de overname nieuwe kansen voor de medewerkers biedt. Ursem zelf gaan niet mee naar ContactCare, maar blijft werken voor de andere bedrijven van de aandeelhouder van Contact4You.

In de komende periode zullen de klanten en medewerkers van Contact4You onboard worden bij ContactCare waarna de vestiging in Breukelen gesloten zal worden en de naam Contact4You uiteindelijk geïntegreerd zal worden in ContactCare. Contact4you is ISO 18295 gecertificeerd.

Facilitair contactcenter ContactCare is opgericht door Jasper Meerding in 2009. Het bedrijf is sinds 2023 ook actief in Suriname. Het bedrijf is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd en heeft daarnaast de status van Great Place to Work behaald en is als enige klantcontactorganisatie in Nederland B Corp gecertificeerd. (ContactCare)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top