AWS verrijkt Amazon Connect met genAI

AWS verrijkt Amazon Connect met genAI

by Ziptone
29 november 2023

agentlessAWS heeft tijdens AWS re:Invent 2023 bekend gemaakt nieuwe generatieve AI-mogelijkheden toe te voegen aan Amazon Connect. Het gaat om Amazon Q, de generatieve AI-assistent van AWS en om nieuwe tools voor Contact Lens, Amazon Lex en Amazon Connect Customer Profiles.

 

Amazon Q helpt agents door antwoorden op vragen van klanten in realtime aan te bevelen. Contact Lens biedt samenvattingen van elk gesprek met een klant. Met Amazon Lex kunnen klantenserviceteams zelfbedieningschatbots en interactieve voice response (IVR) systemen ontwikkelen. Amazon Connect Customer Profiles stelt CX-teams in staat om uniforme klantprofielen aan te maken om meer gepersonaliseerde klantenservice-ervaringen te bieden.

Amazon Q zal verkrijgbaar zijn in twee planopties: Amazon Business voor $20 per maand per gebruiker en Amazon Builder voor $25 per maand per gebruiker. Amazon Q is momenteel beschikbaar in preview. Tijdens de preview-periode zijn de Amazon Q-mogelijkheden gratis beschikbaar binnen AWS-services. (AWS)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top