Zoom: contactenter-data in Europees datacenter

Zoom: contactenter-data in Europees datacenter

by Ziptone
25 maart 2024

zoom contactcenter lokaalZoom Contact Center-klanten in Europa hebben nu de mogelijkheid om gegevens lokaal op te slaan in het bestaande EU-datacenter van Zoom, dat is ontworpen om te voldoen aan hun behoeften op het gebied van gegevensopslag en -doorvoer.

 

Afgelopen vrijdag kondigde Zoom de uitbreiding aan van zijn bestaande EU-datacenterregio, waardoor in Europa gevestigde Contact Center-klanten de persoonlijke gegevens die Zoom verwerkt om de diensten te leveren, kunnen lokaliseren. Met deze release worden de mogelijkheden van Zoom om de verwachtingen van klanten en de naleving van gegevensvereisten te ondersteunen, met name in sectoren zoals de overheid, de gezondheidszorg en de financiële dienstverlening, verder volwassen.

Het bedrijf wijst in een voetnoot op enkele uitzonderingen die van toepassing blijven, “waaronder informatie die vereist is door de toepasselijke wetgeving, voor vertrouwens- en veiligheidsdoeleinden en om servicemeldingen te verstrekken en de services mogelijk te maken.”

“Zoom blijft het belang erkennen van het voldoen aan lokale gegevensvereisten voor onze Europese klanten en deze uitbreiding geeft hen het vertrouwen dat onze innovatieve oplossingen kunnen voldoen aan hun behoeften in alle Zoom-producten, in het bijzonder met Zoom Contact Center”, zegt Ben Neo, Head of Customer Experience (CX) Sales EMEA. (Zoom)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top