Yource opent haar derde vestiging in Suriname

Yource opent haar derde vestiging in Suriname

by Ziptone
16 november 2023

vestigingOp woensdag 15 november 2023 hebben de Surinaamse Minister Kuldipsingh van Economische Zaken en Ambassadeur Oostelbos, in het bijzijn van klanten uit Nederland en vele collega’s uit Suriname en Nederland de derde vestiging van Yource in Suriname op feestelijke wijze officieel geopend.

 

Namens Yource heeft Ronald Smit (COO) alle collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt, alle klanten en de Surinaamse overheid bedankt. In 2024 zal er tevens een vierde pand geopend worden. Hiermee biedt Yource haar klanten de faciliteiten om gezamenlijk door te blijven groeien.

Eerder al heeft Yource uitbreidingen gerealiseeerd in andere landen zoals Griekenland, Spanje, Bulgarije en Marokko. Net als in deze landen wordt in Suriname klantcontact afgehandeld voor de West-Europese markt met focus op de Benelux.

Yource leidt haar Members (medewerkers) op conform haar unieke One Way of Working, waarmee we ervoor zorg dragen dat onze Members de benodigde kennis en skills hebben.

“Er is bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers veel interesse in onze near- en offshore activiteiten. Met de groei van Yource Suriname kunnen we verder investeren in de uitbreiding van het aantal seats en het ontwikkelen van onze Members”, aldus Ronald Smit, COO Yource. (Yource)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top