Ylona Schroevers benoemd tot Operations Director Teleperformance Benelux & Suriname

Ylona Schroevers benoemd tot Operations Director Teleperformance Benelux & Suriname

by Ziptone
18 maart 2024

Ylona SchroeversYlona Schroevers is aangesteld als Operations Director binnen Teleperformance Benelux & Suriname. Schroevers verlaat haar woonplaats Nijmegen en zal zich permanent vestigen in Paramaribo, waar zij het operationele beleid in Suriname nauwlettend zal monitoren en leiden.

 

Ylona Schroevers begon haar carrière bij Teleperformance als Contact Center Manager in 2022. Schroevers brengt tien jaar ervaring mee. In haar nieuwe rol zal Schroevers zich niet alleen richten op het beheer van accounts, maar ook op het coachen en opleiden van het talentvolle middenmanagement in Suriname.

Schroevers heeft een master in organisatiekunde en heeft voordat ze bij TP begon, gewerkt bij SuppClupp (Malta) als hoofd customer services en als customer service operations manager bij Vida XL. In die twee rollen heeft ze ook de nodige buitenlandervaring opgedaan. Voor haar start bij TP werkte ze drie jaar bij Sitel, onder meer als director operations Nederland.

“Voor mij markeert deze benoeming een belangrijke stap om onze succesvolle werkmethoden te verankeren. De lokale aanwezigheid onderstreept onze toewijding aan de Surinaamse markt en stelt ons in staat snel en effectief in te spelen op de behoeften van onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat Ylona een essentiële rol zal spelen bij het waarborgen van ons succes in deze regio,” aldus Pascal Matern, COO TP Benelux & Suriname. (Teleperformance)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top