Yellow.ai introduceert AI-aangedreven Email Automation

Yellow.ai introduceert AI-aangedreven Email Automation

by Ziptone
29 februari 2024

Yellow.ai heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Email Automation voor het effectief beheren van grote hoeveelheden supportvragen via e-mail. De oplossing maakt gebruik van generatieve AI om 80% van de inkomende e-mailvragen autonoom te behandelen, zodat er 24 uur per dag snel en accuraat kan worden gereageerd, aldus Yellow.ai.

 

Aangedreven door Large Language Models (LLM), is Email Automation in staat om complexe, ongestructureerde e-mails te begrijpen en nauwkeurig meerdere intenties te identificeren en het onderwerp en de urgentie van de e-mail af te leiden. De oplossing is ook in staat om de gebruiker te voorzien van contextuele input. Yellow.ai’s e-mailautomatisering verlaagt de operationele kosten met 60% door de kosten te minimaliseren die gepaard gaan met het in dienst nemen en trainen van meer medewerkers.

Volgens Raghu Ravinutala, CEO & Co-Founder, Yellow.ai is er wat te winnen als het gaat om het sneller afhandelen van e-mail. “Onderzoek toont aan dat 62% van de bedrijven niet reageert op e-mails van de klantenservice, en als ze dat wel doen, is de gemiddelde reactietijd ongeveer 12 uur, wat zeer nadelig is voor de klantervaring. (Yellow.ai)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top