Verint sluit megadeal in zorg

Verint sluit megadeal in zorg

by Ziptone
5 januari 2024

verintVerint heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een contract ter waarde van ruim 49 miljoen dollar heeft gesloten met een toonaangevend Amerikaans bedrijf in de gezondheidszorg. Het contract behelst het verhogen van de automatiseringsgraad in de klantactiviteiten van de klant.

 

Het gaat om de inzet van meer dan 12 verschillende AI-bots, aldus Dan Bodner, CEO van Verint. Die bots maken deel uit van het Open Platform van Verint, dat ontworpen is met kunstmatige intelligentie (AI) en data als kern. Met het platform kunnen bedrijven het hun personeelsbestand van mensen en AI-gestuurde bots die naadloos samenwerken orkestreren. Vandaag stelt het Verint Open Platform merken in staat om meer dan 35 AI-bots in hun eigen tempo in te zetten. In plaats van steeds meer mensen aan te nemen, kunnen merken nu het Verint Open Platform gebruiken om het menselijke personeelsbestand uit te breiden.

Het contract met het gezondheidszorgbedrijf, dat op Verint’s fiscale roadmap voor het vierde kwartaal stond, heeft een looptijd van vijf jaar en omvat zowel nieuwe Verint-oplossingen als een uitbreiding van bestaande oplossingen die al door de klant worden ingezet. Als onderdeel van het contract zal Verint twaalf van zijn AI-bots inzetten, zoals: Real-Time Coaching Bots, Quality Bots, en de Interaction Wrap-up Bot, Agent Virtual Assistant Bot, Data Insights Bot, en Intent Discovery Bot. (Verint)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top