Veel Tesla-rijders zijn ontevreden over klantenservice

Veel Tesla-rijders zijn ontevreden over klantenservice

by Ziptone
1 augustus 2023

Hoewel Tesla een populair en tamelijk succesvol automerk is, zijn er ook Tesla-klanten die hun EV juist weer inruilen voor een andere auto. Bloomberg deed door middel van een enquête onderzoek naar de ervaringen van 5000 Teslarijders met de Tesla Model 3, hun mening over Tesla in het algemeen en de toekomst van het merk. Daarbij moesten de ondervraagden ook aangeven of hun volgende auto wel of geen Tesla wordt. Uit het onderzoek kwam baar voren dat de meeste Tesla-rijders dik tevreden zijn: ruim 87 procent gaf aan opnieuw een Tesla te kopen, of op z’n minst te overwegen, aldus Autoreview.

Tesla-rijdersMaar de ontevreden Tesla-bezitters hebben uitgesproken meningen. Ruim een vijfde van de personen die is overgestapt op een ander merk, heeft dit gedaan uit onvrede met het gedrag van Elon Musk. Maar op nummer twee staat ‘zorgen over de kwaliteit en klantenservice’ (met 18,7 procent).

Opvallend is dat de meeste mensen wél elektrisch blijven rijden. Slechts 7,5 procent van de ontevreden klanten kiest ervoor om terug te gaan naar een auto op benzine. (NRC/Autoreview)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top