TTEC sluit strategisch partnership met Bright Software

TTEC sluit strategisch partnership met Bright Software

by Ziptone
24 april 2024

TTEC BrightTTEC gaat een strategisch partnership aan met Bright Software. Met de alliantie willen beide partijen de krachten bundelen van TTEC’s wereldwijde Learning & Development (L&D) managed services met Bright’s AI-aangedreven, immersieve Learning Experience Platform (LXP).

 

Bright is een toonaangevend conversatie-, chat-, besluitvormings- en softwaresimulatieplatform dat Fortune 500-merken in verschillende sectoren helpt hun organisaties te transformeren door middel van een unieke, holistische, meeslepende leerervaring. De oplossing is beschikbaar in 20 talen.

De gecombineerde service- en technologieoplossing combineert TTEC’s eigen leermethodologie, RealSkill, met Bright’s AI-ondersteund leerplatform. De oplossing creëert ervaringen die zijn aangepast aan het unieke leerprofiel van elk individu om te verbeteren hoe ze nieuwe vaardigheden verwerven en zich eigen maken. Met de start van deze strategische samenwerking ontwikkelt TTEC momenteel leeroplossingen op het platform van Bright met meerdere klanten in de gezondheidszorg, retail en softwareservices. (TTEC)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top