Transcom neemt timeframe over

Transcom neemt timeframe over

by Ziptone
18 juli 2023

Transcom heeft de overname aan van Timeframe bekend gemaakt. Timeframe is een premium dienstverlener op het gebied van klantenservice, verkoop, marketing en video-identificatiediensten.

Timeframe omvat meer dan 700 medewerkers die voornamelijk logistieke, energie- en e-commercebedrijven bedienen vanuit zeven locaties in Duitsland (2), Portugal (2) en Griekenland (3).

Met de overname kan Transcom, dat inmiddels 30.000 medewerkers telt in 27 landen, zijn on- en nearshore aanbod verder versterken, vooral in de Duitse taal. Volgens Transcom is er veel vraag naar Duitse taaldiensten.“Het betekent ook dat we onze aanwezigheid in Griekenland uitbreiden, een locatie met een grote talentenpool voor veel Europese talen”, aldus Jonas Dahlberg, President & CEO, Transcom.

Timeframe begon in 1997 als een software- en systeembedrijf voor CRM en kennismanagement. De drie-eenheid Customer Care, Human Resources en Software & Solutions heeft geleid tot een gestage groei en een aanwezigheid op acht locaties in drie landen. (Transcom)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top