Transcom gaat strategische samenwerking met Silo AI

Transcom gaat strategische samenwerking met Silo AI

by Ziptone
15 november 2023

Peter Sarlin, ceo/co-founder of Silo AI en Jonas Dahlberg, ceo Transcom (r)

CX-dienstverlener Transcom en Silo AI, een AI-lab, hebben bekendgemaakt dat zij een strategische samenwerking aangaan om een gespecialiseerd groot taalmodel (LLM) voor CX te bouwen.

 

Door gebruik te maken van de technologie van Silo AI’s producttak SiloGen, heeft het gespecialiseerde LLM als doel de klantenservice te verbeteren en de bijbehorende kosten laag te houden, terwijl de privacy en veiligheid van gegevens worden gewaarborgd, waardoor het met name interessant is voor Europese bedrijven.

Het gespecialiseerde LLM moet de basis vormen voor de ontwikkeling van op maat gemaakte AI-oplossingen, waaronder agent assist tools, op maat gemaakte conversational AI, spraak- en chatbots, evenals conversational analytics voor service- en productinzichten. Volgens Transcom biedt de inzet van gespecialiseerde LLM’s voor gespecialiseerde taken enorme mogelijkheden voor controle, afstemming, efficiëntie en prestaties.

Met een gespecialiseerd LLM is het mogelijk om te bepalen op welke gegevens het model wordt getraind en hoe die gegevens worden verwerkt. Door het LLM gedetailleerd inzicht te geven in de gebruikers, processen en producten van een bedrijf, kan het model worden afgestemd op de waarden en werkwijzen van het bedrijf. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld bots die volledig thuis zijn in de berichtgeving en het merk van een bedrijf, waardoor ze zich volledig onderdeel voelen van een service in plaats van een toevoeging. (Transcom)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top