TP’s omzet blijft groeien

TP’s omzet blijft groeien

by Ziptone
27 juli 2023

Teleperformance heeft de financiële resultaten van het eerste halfjaar van 2023 bekendgemaakt. De marktleider in CX-diensten realiseerde een omzet van 3.960 miljoen euro, een stijging van 7 procent ten opzichte van vorig jaar. De EBITDA bedroeg 807 miljoen euro, 20,4% van de omzet en een stijging van 15 miljoen euro ten opzichte van de eerste helft van 2022. TP voorziet een groei van 6 tot 8 procent voor het gehele jaar.

Volgens het bedrijf werkt nu 99% van de werknemers in een land waar TP gecertificeerd is als ‘Great Place to Work’. In april en mei 2023 ondertekende Teleperformance drie overeenkomsten met vakbonden in Colombia, Roemenië en Polen. Ook maakte TP bekend dat de Colombiaanse overheid haar onderzoek naar de arbeidsomstandigheden van de werknemers bij Teleperformance Colombia officieel heeft afgesloten, zonder bevindingen tegen het bedrijf. Tot slot is aangegeven dat het overnameproces van Majorel op schema ligt en dat de anti-trust goedkeuringsprocedures naar verwachting in het vierde kwartaal van 2023 zullen worden afgerond.

Verder is de Raad van Bestuur van TP versterkt met Kevin Niu, een Canadees met een PhD in kwantumfysica van Harvard University en AI-ondernemer. (BusinessWire)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top