Teleperformance lanceert TP GenAI

Teleperformance lanceert TP GenAI

by Ziptone
20 juni 2023

TP GenAITeleperformance heeft een meerjarige Azure Cloud-verbintenis van 185 miljoen dollar met Microsoft ondertekend. De samenwerking stelt Teleperformance in staat om met gebruikmaking van Microsoft Azure om TP GenAI te lanceren, een nieuwe suite van AI-oplossingen die snellere, efficiëntere en verbeterde bedrijfsprocessen mogelijk maken die zorgen voor een verbeterde klantervaring.

 

TP GenAI stelt organisaties in staat om snel en nauwkeurig de behoeften en pijnpunten van klanten vast te stellen via verschillende touchpoints. Door gebruik te maken van Large Language Models (LLM’s) via Microsoft Azure OpenAI, stelt deze uitgebreide suite van generatieve AI-tools adviseurs in staat om responstijden te verkorten en zich met meer inlevingsvermogen te richten op de behoeften van de klant. Teleperformance gebruikt TP GenAI ook om de interne backoffice- en ondersteuningsfuncties te optimaliseren, waaronder HR, werving en selectie, financiën, IT en training.

“Reductie van 25% in gesprekstijd”

De eerste klantprogramma’s waarin het gebruik van TP GenAI wordt getest, hebben aanzienlijke voordelen opgeleverd op het gebied van efficiëntie, nauwkeurigheid en klantervaring in verschillende sectoren, aldus TP in het persbericht. De eerste TP GenAI-programma’s van het bedrijf hebben geleid tot een reductie van 25% in gesprekstijd en een reductie van 20% in e-mailresponstijden; hogere klanttevredenheidsscores en een verbetering van 90% in het accuraat beantwoorden van klantbehoeften, een toename van 35% in verkoopconversies en bijna real-time inzichten in klantinteracties.

StoryfAI

“De lancering van TP GenAI is weer een stap in onze transformatie tot leider op het gebied van digitale zakelijke dienstverlening”, zegt Daniel Julien, voorzitter en CEO van Teleperformance Group.

De op Microsoft’s Azure Cognitive Services gebaseerde oplossingen van TP omvatten:

  • TP Interact – een interactieanalyseplatform dat gebruikmaakt van Azure Cognitive Services om inzichten uit alle interacties te halen en te benutten, inclusief audio- en digitale conversaties, om bruikbare zakelijke inzichten te helpen creëren en verbeteringen in de klantervaring te stimuleren.
  • TP Digital Floorwalker – een chatbot die gebruik maakt van machine learning en analysemogelijkheden en die de experts van Teleperformance helpt om verzoeken van klanten sneller en nauwkeuriger op te lossen.
  • StoryfAI – een meertalige vertaalmachine die in real-time geautomatiseerde vertaaldiensten levert in meer dan 100 talen, waardoor klantenservice-experts sneller en nauwkeuriger kunnen reageren in meerdere talen. (Teleperformance)
Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top