Teleperformance lanceert Artificial Intelligence Maturity Assessment

Teleperformance lanceert Artificial Intelligence Maturity Assessment

by Ziptone
13 september 2023

Teleperformance heeft een Artificial Intelligence (AI) Maturity Assessment gelanceerd om bedrijven te helpen begrijpen welke capaciteiten nodig zijn om AI succesvol te implementeren.

 

De gratis Teleperformance AI Maturity Survey is ontworpen om organisaties niet alleen te helpen inzicht te krijgen in de capaciteiten die nodig zijn voor succes, maar ook in de juiste combinaties van capaciteiten op het gebied van datavaardigheid, operationele strategieën, infrastructuur, talent en meer.

“Hoewel de meeste van ‘s werelds grootste bedrijven zijn begonnen met het integreren van AI in hun bedrijf, zijn er verschillende obstakels zoals silo data- en technologiearchitecturen, beschikbaarheid van talent en organisatorisch aanpassingsvermogen. De weg voorwaarts is niet altijd duidelijk, maar degenen die het beheersen zullen in staat zijn om AI te gebruiken als een sterke differentiator,” zegt Sidharth Mukherjee, Chief Digital Officer, Teleperformance. “Er liggen enorme kansen voor bedrijven om te profiteren van de operationele efficiëntie, verbeterde medewerkerstevredenheid en verbeterde klantervaring wanneer AI-strategieën, -mogelijkheden en -cultuur zijn geoptimaliseerd voor succes.”

AI Maturity Assessment

De AI Maturity Assessment is ontwikkeld door het AI Solutions Team van Teleperformance en toetst de AI-capaciteiten van een organisatie aan zes belangrijke pijlers die Teleperformance heeft geïdentificeerd als cruciaal voor een succesvolle integratie van AI. Deze pijlers zijn onder andere: gereedheid en integratie van gegevens, technologie-infrastructuur, talent en expertise, doeltreffendheid van de implementatie, strategie en cultuur en voortdurende verbetering.

Partijen die de vragenlijst van de toolkit invullen, ontvangen een rapport met een benchmark waarin wordt aangegeven waar hun organisatie zich bevindt op het gebied van AI, dat ze kunnen gebruiken om discussies binnen hun organisatie te vergemakkelijken. Teleperformance biedt ook een adviesgesprek met een AI-expert. (Teleperformance)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top