Teleperformance kondigt TP Configuration aan

Teleperformance kondigt TP Configuration aan

by Ziptone
18 oktober 2023

Teleperformance heeft vandaag een nieuwe AI-gestuurde, digitale oplossing gelanceerd die snellere, efficiëntere en verbeterde bedrijfsprocessen mogelijk maakt. TP Configuration is een complete applicatiesuite die efficiëntere backoffice activiteiten voor een betere klantenservice ondersteunt, waarbij verspreide processen worden samengebracht in één single sign-on platform om een 360-graden overzicht te bieden van de prestaties van agenten, de operationele afdeling en vragen van klanten.

Klanten van Teleperformance die TP Configuration in hun programma’s gebruiken, hebben in verschillende sectoren aanzienlijke voordelen behaald op het vlak van efficiëntie, nauwkeurigheid en klantenervaring, aldus het persbericht. Programma’s hebben tot 35% verbetering ervaren in de doorlooptijd, tot 40% minder escalaties bij klanten en hebben geprofiteerd van realtime inzichten in interacties tussen agenten en klanten.

Het single-source platform van TP Configuration omvat bijna realtime monitoring en dashboards voor serviceniveau-rapportage die een uitgebreid beeld geven van de programma-activiteiten, inclusief kwaliteitsbeheer en auditing, een intelligent workflowproces dat end-to-end tracking vastlegt en een geautomatiseerde auditstroom biedt, een systeem dat helpt bij het voorspellen van de behoefte aan personeel en het identificeren van risico op verloop, en nog veel meer. (Teleperformance)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top