Teleperformance bundelt digitale consultingdiensten in TP Infinity

Teleperformance bundelt digitale consultingdiensten in TP Infinity

by Ziptone
26 januari 2024

tp infinityTeleperformance start met een nieuwe wereldwijde digitale consultingtak, TP Infinity genaamd. Hiermee speelt Teleperformance in op de groeiende vraag van klanten naar een geïntegreerde aanpak van CX-transformatie in de huidige ervaringsgerichte economie.

 

Het portfolio van TP Infinity omvat advies, technologie, gegevensanalyse, ontwerp en creatieve diensten. Hierbij worden de wereldwijde digitale CX- en transformatiediensten van Teleperformance gecombineerd met drie onafhankelijke digitale bedrijven die zijn geïntegreerd door de recente overname van Majorel door Teleperformance. Die bedrijven zijn IST Networks, een CX-technologie reseller, systeemintegrator en managed service provider gevestigd in Egypte; Findasense, een digitaal marketingbureau gevestigd in Spanje; en Junokai, een CX-consultancybedrijf gevestigd in Duitsland. Daarmee bestaat TP Infinity uit “een divers team van meer dan 650 strategen, dataliefhebbers, tech-enthousiastelingen, creatieve meesterbreinen en operationele goeroes die actief zijn in 15 landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië en die verenigd zijn door een gemeenschappelijk doel: de grenzen van CX verleggen”, aldus het persbericht.

 

“In dit nieuwe tijdperk van integratie van AI-oplossingen in CX-management investeert Teleperformance in diensten met toegevoegde waarde om onze klanten te helpen bij het ontwerpen, analyseren en implementeren van AI-oplossingen en om hun CX-transformatie te versnellen”, zegt Daniel Julien, voorzitter en Chief Executive Officer van Teleperformance Group. “Door onze digitale consultingteams te consolideren onder de paraplu van TP Infinity kunnen we ons enorm blijven richten op de buitengewone mogelijkheden die we hebben om onze klanten te helpen merkloyaliteit op te bouwen.”

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top