Teleperformance en Lenard and Lenard gaan samenwerken

Teleperformance en Lenard and Lenard gaan samenwerken

by Ziptone
29 april 2022

Teleperformance zal de komende jaren haar organisatie in Suriname verder laten groeien en is daarvoor een samenwerking aangegaan met Lenard and Lenard (L&L). L&L Matching zal onder meer recruiting werkzaamheden uitvoeren ter verdere uitbreiding van de managementlaag van Teleperformance en werkt hiervoor samen met de Surinaamse counterpart Agilis NV.

“De economie van Suriname is aan het groeien. Teleperformance biedt mensen, ook vanuit Nederland, de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiende organisatie in een dynamische omgeving. Werk je in Nederland en wil je het roer omgooien, dan biedt Suriname je kwaliteit van leven met fantastische natuur, gezelligheid en gastvrijheid en daarnaast de mogelijkheid om te werken voor een van de meest toonaangevende spelers in klantcontact,” aldus Jörgen Raymann, Chief Inspirational Officer van L&L, in het persbericht.

Naast de recruiting werkzaamheden zal Jörgen Raymann Teleperformance ondersteunen bij de promotionele activiteiten voor een nog betere culturele synergie tussen haar Customer Service Specialists in Suriname en haar opdrachtgevers in- en buiten Nederland.

Met deze samenwerking verwachten Teleperformance en L&L op een constructieve wijze bij te dragen aan meer werkgelegenheid in Suriname en een werkplek te creëren waar werkgeluk en persoonlijke groei vanzelfsprekend zijn.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top