Salesforce lanceert Sales GPT en Service GPT

Salesforce lanceert Sales GPT en Service GPT

by Ziptone
5 juli 2023

Sales GPT integreert generatieve AI in de werkstroom en genereert automatisch e-mails naar klanten, samenvattingen van gesprekken, accountonderzoek en meer. Service GPT genereert automatisch serviceantwoorden, vat interacties met klanten automatisch samen in kennisartikelen voor serviceteams en bereidt buitendienstmedewerkers voor op servicelocaties. Sales GPT en Service GPT worden beide aangestuurd door Einstein GPT, de generatieve AI-engine van Salesforce.

“AI is de nieuwe UI,” aldus Ketan Karkhanis, executive vice president en general manager van Sales Cloud bij Salesforce. En volgens Bill Patterson, executive vice president en general manager van Customer360-applicaties bij Salesforce, transformeren AI, data en CRM de ervaringen met klantenservice.

Salesforce kondigde ook een samenwerking aan met Deloitte Digital om organisaties te helpen bij het implementeren en opschalen van Salesforce AI Cloud, Salesforce’s suite van generatieve AI-aangedreven applicaties. “Vandaag de dag moet elke organisatie een AI-first bedrijf worden om te kunnen concurreren, en dat kan alleen door technologieën te gebruiken die geworteld zijn in vertrouwen en transparantie”, zegt Clara Shih, CEO van Salesforce AI. (Salesforce)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top