Sabio lanceert Wellbeing Companion

Sabio lanceert Wellbeing Companion

by Ziptone
15 juni 2023

sabio Wellbeing CompanionSabio Group heeft vandaag de lancering aangekondigd van een nieuwe en innovatieve Wellbeing Companion-oplossing, die een belangrijk onderdeel vormt van het nieuw opgezette Wellbeing Program van Sabio. Dat programma is ontworpen om gegevensgestuurde welzijnsstrategieën binnen organisaties te belichten, te implementeren en te monitoren.

De Wellbeing Companion speelt een centrale rol in het programma en maakt gebruik van doorlopende, geanonimiseerde gegevens om agents en managers te ondersteunen als onderdeel van een systematische aanpak van de welzijnsstrategie van een organisatie. Volgens Nigel Winship, Principal Specialist Architect bij Sabio, is de lancering van de Wellbeing Companion een belangrijke stap “in onze missie om welzijn te integreren in de structuur van de contactcenteractiviteiten van een bedrijf.”

Sabio’s Wellbeing Consultancy service is onderdeel van het Programma. Het zet de welzijnsstrategie, werkomgeving en werknemerservaring van een organisatie in de schijnwerpers door middel van een acht tot twaalf weken durend ontdekkingsproces dat uitmondt in een gedetailleerd rapport met specifieke, bruikbare inzichten. (Sabio)

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top