Rebranding van Webhelp naar Concentrix gestart

Rebranding van Webhelp naar Concentrix gestart

by Ziptone
22 april 2024

ConcentrixWebhelp + Concentrix is begonnen met het rebranden van het fusiebedrijf naar Concentrix. Dat blijkt uit uitspraken van Ronald van Schijndel op 12 april in Suriname. “Vanaf vandaag heet Webhelp Suriname officieel Concentrix”, aldus de CEO die verantwoordelijk is voor de operaties van het bedrijf in Suriname, Nederland en op Curaçao.

 

Met deze nieuwe identiteit wil het bedrijf een nog grotere speler worden in de wereld. “Concentrix is eigenlijk de eigenaar geworden van Webhelp. Concentrix is heel groot in Europa en Azië, terwijl Webhelp heel groot is in Europa, Afrika en zeker ook in Suriname. De twee bedrijven kunnen elkaar goed aanvullen en na een jaar van voorbereiding en onderhandelingen zijn we tot de conclusie gekomen om de rebranding naar Concentrix te doen”, legde Van Schijndel uit over de gedachte achter de rebranding aan De Ware Tijd. De openingsceremonie en de rebranding vonden vrijdagochtend feestelijk plaats bij het pand  aan de Jagernath Lachmonstraat.

Frank Meijer, directeur Concentrix, verwacht wel een uitbreiding van arbeidsplaatsen: de ambitie is om in Suriname tegen 2026 van de ruim 1.500 werknemers doorgegroeid te zijn naar 2.500 arbeidsplaatsen. (DWT)

 

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top