Peter-Harm Schalk innovations director bij Teleperformance Benelux

Peter-Harm Schalk innovations director bij Teleperformance Benelux

by Erik Bouwer
15 september 2016

innovations director15 september 2016 – Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend dat Peter-Harm Schalk is aangesteld als Business Innovations Director. Peter-Harm zal het Business Development team van Teleperformance versterken met een duidelijke focus op het innoveren van dienstverleningsconcepten, voor zowel bestaande klanten als prospects.

“Met zijn ruime expertise en 10 jaar ervaring binnen klantcontact, is Peter-Harm Schalk een aanwinst voor ons Business Development team. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Peter-Harm ons gaat helpen om middels vernieuwende serviceconcepten en -producten het portfolio van Teleperformance verder uit te bouwen”, aldus Hans Reuver, CCO Teleperformance Benelux.

Peter-Harm is de afgelopen jaren eindverantwoordelijk geweest voor diverse grote labels, bij onder meer SNT/Webhelp. De overstap naar een commerciële rol waarin hij zijn operationele expertise kan combineren met zijn ondernemende skills is een unieke combinatie die Teleperformance gaat leiden naar innovatieve en strategische samenwerkingen.

Human Resources
Top