Pegamento brengt Voice Summary op de markt

Pegamento brengt Voice Summary op de markt

by Ziptone
28 september 2023

Pegamento heeft een nieuwe dienst gelanceerd: Voice Summary. Het product bestaat uit een slimme koppeling tussen spraakherkenner Whisper en ChatGPT. Dat heeft Pegamento via de eigen nieuwsbrief bekend gemaakt.

 

Het product zorgt ervoor dat telefoongesprekken tussen klanten en servicemedewerkers automatisch worden getranscribeerd en vervolgens (op basis van een vooraf ingestelde prompt) worden samengevat, opgeslagen en via e-mail naar de klant worden gestuurd.

Op vergelijkbare wijze kan Voice Summary ook samenvattingen van e-mails en voicemailberichten maken. Bij de e-mailtoepassing die via Google Gmail werkt, stelt een ChatGPT Extensie een aantal automatisch gegenereerde antwoorden voor. Een medewerker kan hieruit een keuze maken, het antwoord eventueel bewerken en daarna het antwoord versturen naar de klant.

Volgens Pegamento hoeft de medewerker met deze oplossing op de achtergrond geen aantekeningen te maken tijdens het gesprek en kan deze daardoor de volledige aandacht bij het gesprek houden. De samenvatting van het gevoerde gesprek wordt niet alleen naar de klant gestuurd maar wordt ook weggeschreven in het CRM-systeem. De toepassing zorgt daardoor ook voor een tijdsbesparing en draagt bij aan duidelijke communicatie tussen beide partijen en een tevreden klant, aldus Pegamento. (Pegamento)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top