Pega lanceert GenAI met 20 nieuwe generatieve AI-mogelijkheden

Pega lanceert GenAI met 20 nieuwe generatieve AI-mogelijkheden

by Ziptone
30 mei 2023

Pegasystems Inc. kondigt Pega GenAI aan, een reeks van 20 nieuwe generative AI-gestuurde mogelijkheden. GenAI wordt geïntegreerd in Pega Infinity ‘23, de nieuwste versie van Pega’s productsuite die gebouwd is op het low-code platform met AI-gestuurde decisioning en workflow automatisering. Pega GenAI wordt volgende maand tijdens PegaWorld iNspire getoond en is beschikbaar in Q3 2023.

Een bank die bijvoorbeeld het verstrekken van leningen wil automatiseren, zou voorheen van nul af aan moeten starten met ontwerpen en ontwikkelen van tientallen workflows. Met Pega GenAI hoeven ontwikkelaars het Pega-systeem alleen maar te vertellen dat ze een ‘toepassing voor het verstrekken van leningen’ aan het bouwen zijn. Vervolgens creëert Pega automatisch de juiste workflows, datamodellen, gebruikersinterfaces, voorbeelddata et cetera, op basis van response uit generatieve AI-modellen zoals die van OpenAI.

Die input komt direct in de modelgestuurde architectuur van Pega terecht. Ontwikkelaars kunnen de voorgestelde uitgangspunten eenvoudig configureren en wijzigen en binnen no time is een applicatie klaar. Niet alleen verloopt de applicatieontwikkeling sneller, het tilt ook de klantenservice en klantbetrokkenheid naar een hoger niveau.

Voorbeelden van toepassingen zijn het genereren van AI-prompted workflows en persona’s, ondersteuning van back-end integratie, een assistent voor het creëren van campagnes, automatische samenvattingen van interactie, versnelde chatbottraining, simulator voor klantinteractie en antwoordgenerator voor e-mails.

Pega biedt in eerste instantie koppelingen voor OpenAI’s API en Microsoft Azure’s OpenAI API’s. (Pega)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top