Pega introduceert Pega GenAI Coach voor workflow-analyse en -advies

Pega introduceert Pega GenAI Coach voor workflow-analyse en -advies

by Ziptone
17 april 2024

Pega GenAI CoachPegasystems introduceert Pega GenAI Coach. Deze generatieve AI-gestuurde coach(functie) voor Pega-oplossingen adviseert gebruikers proactief over uit te voeren taken binnen een specifiek proces.

 

Het analyseert werkzaamheden en relevante gegevens binnen de context op basis van de beste praktijkcases van de organisatie op het gebied van sales, service en operationele processen.

 

De meeste generatieve AI-oplossingen staan los van de onderliggende workflows. Hierdoor moeten gebruikers zelf de juiste prompts bedenken om antwoorden te krijgen. Pega GenAI Coach integreert juist rechtstreeks in workflows en fungeert als een actieve ‘coach’ binnen Pega-oplossingen. Het analyseert continu de werkzaamheden en geeft gebruikers duidelijke adviezen over waar in de workflow het mogelijk mis kan gaan en hoe je dit kunt voorkomen. Bovendien kunnen managers Coach gebruiken om inzicht te krijgen in de werkzaamheden en prestaties van hun team.

 

Pega GenAI Coach kan helpen bij het optimaliseren van sales-prestaties (bijvoorbeeld door medewerkers suggesties te bieden die het sluiten van een deal kunnen versnellen), het verbeteren van backoffice-operaties en het sneller afhandelen van zorgclaims.

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top