Overname Landal Greenparks door Roompot: contactcenter Den Haag gaat dicht

Overname Landal Greenparks door Roompot: contactcenter Den Haag gaat dicht

by Ziptone
24 januari 2024

Door de overname van Landal Greenparks door het Zeeuwse Roompot wordt het contactcenter van Landal Greenparks in Den Haag gesloten. De customerservice-organisatie wordt gestroomlijnd en voortgezet in het hoofdkantoor van Roompot in Goes, die daar dan ook uitgebreid wordt. Dat meldt PZC.

 

De totale customerservice-operatie van de fusieorganisatie omvat 650 fulltime en parttime medewerkers, volgens woordvoerder Jeannette ten Kate blijven er 520 voltijdsbanen over. Wat dit voor de medewerkers betekent is hen afgelopen maandag medegedeeld. Voor sommige medewerkers geldt dat ze ander werk krijgen aangeboden en voor anderen volgt mogelijk een nieuwe standplaats.

Volgens vakbond FNV worden bijna driehonderd medewerkers geraakt door de reorganisatie, van wie ongeveer een derde het bedrijf zou moeten verlaten. Maar dat is volgens de woordvoerster nog helemaal niet zeker, omdat een deel van de mensen in deeltijd werkt. De reorganisatie zal een tot anderhalf jaar duren.

In totaal hebben Roompot en Landal meer dan 5500 medewerkers op de parken en kantoren in Nederland en het buitenland. De twee vakantieconcerns hebben samen 32.000 accommodaties in elf landen, van campingplaatsen tot huisjesparken en villa’s. (PZC)

fusie/overname, Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top