Nextiva neemt Thrio over

Nextiva neemt Thrio over

by Ziptone
22 januari 2024

Nextiva, leverancier van customer experience-oplossingen, neemt Thrio over, een contactcentersoftwarebedrijf dat bekend staat om zijn expertise in AI-gedreven klantervaring. Deze overname betekent de volgende stap in de missie van Nextiva om customer experience technologie te democratiseren voor bedrijven van elke omvang, aldus het bedrijf.

 

Nextiva is een pionier op het gebied van connected conversaties en ondersteunt nu miljarden conversaties, inclusief digitale interacties. Dit alles zal beschikbaar zijn in één samenhangende ervaring. Klanten van Nextiva krijgen direct toegang tot het aanbod van Thrio.

Het is de tweede overname die Nextiva doet in minder dan 2 jaar, te beginnen met hun investering in Simplify360 en nu uitgebreid met Thrio.

Nextiva werd opgericht in 2008 en heeft zijn hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona. In zijn eerste financieringsronde haalde het bedrijf $200 miljoen binnen bij Goldman Sachs Asset Management, waardoor het eind 2021 gewaardeerd werd op $2,7 miljard. (Nextiva)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top