Monique Bulthuis wordt directeur Digitaal bij de Belastingdienst

Monique Bulthuis wordt directeur Digitaal bij de Belastingdienst

by Ziptone
17 juli 2023

Monique BulthuisMonique Bulthuis wordt per 1 september 2023 benoemd tot directeur Digitaal bij de Directie Klantinteractie & Services van de Belastingdienst. Dat heeft de Algemene Bestuursdienst bekendgemaakt.

De directie Klantinteractie & Services is de klantenservice van de Belastingdienst (KI&S). KI&S is verantwoordelijk voor de informatievoorziening aan en de massale interactie met burgers en bedrijven en voor het beheren en vernieuwen van de interactie-kanalen. Dit gebeurt via de kanalen website, social media, portals, Belasting Telefoon (telefonie) en berichten (brieven en digitale berichten).

Monique Bulthuis is momenteel nog afdelingshoofd/plaatsvervangend directeur digitaal bij de directie KI&S van de Belastingdienst. Eerder heeft ze verschillende managementopdrachten vervuld zoals partner manager bij Yource in het kader van bron en contactonderzoek en was ze COO bij ROBIN. Ook was ze kwartiermaker bij de Autoriteit Persoonsgegevens en COO bij CX Company.

Als directeur Digitaal wordt Bulthuis verantwoordelijk voor de continuïteit van de digitale dienstverlening van KI&S. Dit omvat een breed scala aan producten waarmee burgers en bedrijven worden geïnformeerd en die hen in staat stellen zelf hun zaken met de Belastingdienst te regelen. (ABD)

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top