Meta integreert Llama 3 in WhatsApp en andere kanalen

Meta integreert Llama 3 in WhatsApp en andere kanalen

by Ziptone
26 april 2024

Llama 3Meta voert momenteel testen uit met bedrijven die een AI-chatbot op basis van Llama 3 inzetten op hun zakelijke WhatsApp-kanaal. Dat heeft Meta bekend gemaakt tijdens een toelichting op de kwartaalcijfers.

 

De toepassing verkeert nog in een erg vroeg ontwikkelstadium, zegt Susan Li, CFO van Meta. Er is getest met “een handvol bedrijven op Messenger en WhatsApp, en we horen goede feedback van bedrijven die zeggen dat de AI’s hen veel tijd hebben bespaard, terwijl consumenten een snellere reactie zagen,” aldus Li. Ze geeft aan dat er veel geleerd wordt en dat de tests de komende maanden verder uitgebreid zullen worden.

Integratie in plaats van standalone

Meta heeft de afgelopen tijd veel succes geboekt in het verbeteren van het eigen LLM, Llama 3. Dat is afgelopen week geïntegreerd in kanalen zoals Instagram, Facebook, Messenger en WhatsApp. Net als bij de toepassing van het LLM binnen WhatsApp voor zakelijke doeleinden is vooral nieuw dat gebruikers de app niet hoeven te verlaten om vragen te stellen aan de chatbot, terwijl ChatGPT4 nog steeds een standalone toepassing is. (Meta)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top