IPsoft introduceert marktplaats voor digitale werknemers

IPsoft introduceert marktplaats voor digitale werknemers

by Ziptone
5 februari 2020

IPsoft introduceert DigitalWorkforce.ai, de eerste marketplace voor digitale werknemers. Deze AI-gedreven digitale medewerkers beschikken over geavanceerde cognitieve en conversatievaardigheden en het vermogen om zelf te leren. Ze zijn voorgeprogrammeerd met tientallen jaren aan kennis en ervaring binnen specifieke rollen en branches. Als eerste is de functie IT Service Desk Engineer beschikbaar, in het Engels. Deze ervaren IT Servicedesk Engineers kunnen hun menselijke collega’s repetitieve taken uit handen en ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden.

De IT Service Desk Engineer kan taken uitvoeren zoals een password reset, helpen bij de configuratie- en troubleshooting bij Outlook, printers, VPN, WiFi-verbindingen, webconferences, single sign-on en IP-telefonie. Ook kan de virtuele agent support tickets openen, sluiten en beheren, meldingen aannemen over verloren apparaten of aanvragen voor nieuwe hardware afwikkelen.

Op korte termijn komen ook andere functies beschikbaar, zoals HR- en administratiefuncties en zullen de talen Frans, Duits en Spaans worden toegevoegd.

Net als bij het inhuren van een menselijke IT-servicedesk-ingenieur, kunnen bedrijven een sollicitatiegesprek voeren met de digitale sollicitant, voorafgaand aan het dienstverband. Hiermee maakt IPsoft het gebruik van AI binnen organisaties veel eenvoudiger.

digitale werknemerBedrijven kunnen op DigitalWorkforce.ai nu IT Service Desk Engineers inhuren voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Deze digitale werknemers kunnen zowel autonoom als in samenwerking met hun menselijke collega’s diverse zaken afhandelen.

De marktplaats is gebaseerd op Amelia, de cognitieve AI-agent van IPsoft. Dankzij haar cognitieve vermogens communiceert Amelia op natuurlijke wijze met mensen en leert ze van iedere interactie. Amelia communiceert met diverse back-end systemen en personen zoals mensen dat doen.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top