Hans Cleemput stopt als directeur Customer Contact

Hans Cleemput stopt als directeur Customer Contact

by Ziptone
16 april 2024

Hans Cleemput stopt als directeur van de Vlaamse branchevereniging Customer Contact. Dat heeft Customer Contact vandaag bekend gemaakt. Cleemput heeft besloten zijn functie neer te leggen om zijn passie voor triatlon ten volle te volgen, als wedstrijdspeaker op nationale en internationale triatlons en als hoofdredacteur van 3athlon.be.

 

Customer Contact bedankt Cleemput voor zijn aanwezigheid de voorbije 8 jaar. Cleemput zelf kijkt met trots terug: “De federatie is uitgegroeid tot het grootste klantcontact-netwerk in België, met het Customer Contact Congres als jaarlijks hoogtepunt. Ook met de media en de politiek hebben we de relaties versterkt. Klantcontact is en blijft een passie voor mij en ik hoop jullie in de toekomst nog tegen te komen.”

Zijn functie zal worden ingevuld door de huidige Marketing Manager, Sandra Rens. Rens: “De uitdagingen zijn groot en laat dat nu exact zijn waar ik van hou. Ik wil op korte termijn onze sector positief in de kijker zetten en de mensen die erin werken écht een stem geven.” Ook Tom Van Lemmens verlaat de organisatie. Zijn taken worden intern verdeeld. (Customer Contact)

 

Human Resources, Nieuwe functie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top