Genesys neemt Radarr Technologies over

Genesys neemt Radarr Technologies over

by Ziptone
22 januari 2024

RadarrGenesys heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Radarr Technologies, een bedrijf gespecialiseerd in social listening, monitoring en tracking.

 

Radarr Technologies is een bedrijf voor sociale en digitale data-analyse dat bedrijven helpt om beslissingen te nemen op basis van relevante sociale media en digitale conversaties in realtime met behulp van datavisualisaties, dashboards en insightsrapportage. Het bedrijf heeft verschillende Fortune 500-klanten in Azië en de rest van de wereld. Die klanten gebruiken Radarr’s digitale informatieplatform om te luisteren, te reageren, te analyseren, te publiceren en te handelen op basis van inzichten.

Met de overname kan Genesys de uitgebreide mogelijkheden van Radarr Technologies op het gebied van publieke sociale media combineren met het alles-in-één Genesys Cloud-platform. Met de mogelijkheden van Radarr Technologies zal Genesys organisaties helpen om klanten te ontmoeten op de sociale kanalen van hun keuze, zodat ze net zo natuurlijk met hen in contact kunnen komen als met familie en vrienden door middel van rijke, op sociale media gebaseerde ervaringen die gemakkelijk, contextueel en gepersonaliseerd zijn, aldus het persbericht.

Holistische context

Door gebruik te maken van de responsmogelijkheden van Radarr Technologies in combinatie met Genesys Cloud, zullen de gecombineerde oplossingen agenten in staat stellen een holistische context van het klanttraject te bieden en tools die hen in staat stellen contact te leggen met klanten via de sociale kanalen van hun voorkeur, of ze nu reageren op vragen via openbare feeds of direct messaging.

Daarnaast zullen de gedifferentieerde AI-ondersteunde meertalige sentimentmodellen in de oplossing van Radarr Technologies de natuurlijke taalverwerking (NLP) van het Genesys Cloud-platform verder versterken. Dit vergroot de mogelijkheden van organisaties om regionaal jargon en spreektaal te detecteren in meer dan 100 talen, waaronder de top 10 wereldwijd gesproken talen en meer dan 40 Aziatische talen en dialecten. Dit stelt organisaties in staat om het klantsentiment beter te begrijpen voor een verbeterde mogelijkheid om gepersonaliseerde ervaringen op schaal te leveren.

Radarr Technologies is in 2013 opgericht in Singapore, met kantoren in Singapore en Bengaluru, India. De medeoprichters en het team zullen na afronding van de overname in dienst treden bij Genesys. (Genesys)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top