Gemspring Capital neemt InflowCX over

Gemspring Capital neemt InflowCX over

by Ziptone
25 oktober 2023

Participatiemaatschappij Gemspring Capital neemt InflowCX over, een Amerikaanse leverancier van strategisch advies, implementatie en managed services voor contactcenter-, customer experience- en unified communications-oplossingen. De investeerder gaat bovendien het bedrijf integreren met een ander onderdeel van het Gemspring portfolio, Amplix. Dat bedrijf levert technologieadviesdiensten en software. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

InflowCX bestaat bijna tien jaar en telt ruim 70 medewerkers. InflowCX en Amplix delen een gemeenschappelijke basis die is gebaseerd op het benutten van technische expertise en relaties om optimale resultaten voor klanten te leveren.

Het gecombineerde bedrijf zal worden geleid door Amplix CEO Joe DeStefano en blijft gevestigd in Norwood, MA. Ken Smith, CEO van InflowCX, zal toetreden tot de Raad van Bestuur van Amplix en Adam Rennert, President van InflowCX, zal de Customer Experience-praktijk van het gecombineerde bedrijf leiden. (Gemspring)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top