Dimenzi en Vluent Workforce Management gaan partnership aan

Dimenzi en Vluent Workforce Management gaan partnership aan

by Ziptone
15 maart 2022

Afgelopen week hebben Dimenzi en Vluent Workforce Management een overeenkomst voor strategische samenwerking getekend. Vluent wil haar klanten in de toekomst bedienen met hoogwaardige oplossingen in het managen van klantcontact. Dimenzi levert met SMART Insight, SMART Insight, een slim en geautomatiseerd rapportageplatform, een waardevolle aanvulling op deze dienstverlening. Vluent heeft met deze overeenkomst het exclusieve recht om de verschillende producten van Dimenzi te verkopen in de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Voor Dimenzi is deze samenwerking een belangrijke stap naar de internationale markt, aldus het bericht van Dimenzi.

Vluent is een workforce Management Consultancy organisatie gevestigd in Duitsland. Vluent helpt organisaties om hun prestaties te managen en te verbeteren door de inzet van mensen te optimaliseren. Door klantgedrag te voorspellen, resources adequaat in te zetten en consequent verbetermogelijkheden te analyseren zorgt Vluent ervoor dat het potentieel wordt gerealiseerd. Vluent biedt oplossingen voor de lange termijn, die flexibel zijn op dagdagelijkse basis en daarnaast ervoor zorgen dat de strategische doelstellingen voor de lange termijn worden behaald. Vluent werkt internationaal met een primaire focus op de Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse markt.

Dimenzi helpt managers bij het managen en verbeteren van klantcontact. Het bedrijf doet dat door kennis, expertise en tools zoals SMART Insight gericht in te zetten in projecten waarmee gegarandeerd resultaat wordt behaald.

Human Resources

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top