Dialpad komt met realtime analytics

Dialpad komt met realtime analytics

by Ziptone
27 oktober 2023

Dialpad, leverancier van een AI-aangedreeven Customer Intelligence Platform, heeft bekendgemaakt dat het Custom Ai Playbooks gaat leveren. Dit is een tool die real-time coaching en adherence begeleiding biedt aan verkoop- en klantenserviceteams tijdens en na klantgesprekken.

 

ai playbookDoor gebruik te maken van meer dan vijf miljard minuten aan eigen gegevens, maakt Custom Ai Playbooks gebruik van Dialpad’s real-time spraakherkenning en generatieve AI om de efficiëntie van teams te verhogen, de productiviteit te verbeteren en ervoor te zorgen dat verkoopteams zich houden aan best practices die belangrijk zijn om KPI’s te behalen.

Met behulp van het generatieve AI-model van Dialpad leggen Playbooks de reacties van agents en klanten op elk gesprek vast, volgen ze hoe agents zich houden aan specifieke vragen en gedragingen en bieden ze analyses na elk gesprek om managers te helpen slimme zakelijke beslissingen te nemen en coachingkansen te identificeren.

Custom Ai Playbooks is Dialpad’s zevende AI-product dat deel uitmaakt van Dialpad’s 12 Months of Ai productreeks. Elke maand lanceert Dialpad een nieuw Ai-product om innovatie te stimuleren en de manier te veranderen waarop bedrijven medewerkers overal ter wereld ondersteunen, activeren en verbinden. Sinds de aankondiging van het initiatief in april dit jaar investeert Dialpad naar eigen zeggen 50 miljoen dollar in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van AI, en de uitrol van nieuwe AI-producten waaronder Ai Recap, Ai Scorecards, Ai Playbooks, Ai Coaching Hub, PII Redaction, en meer diepgaand, DialpadGPT, de eerste generatieve AI gebouwd voor de onderneming.

Custom Ai Playbooks is momenteel beschikbaar voor klanten via een programma voor vroege toegang. (Dialpad)

Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top