Delta start met klantenpanel

Delta start met klantenpanel

by Ziptone
5 oktober 2023

klantenpanelDelta Fiber heeft een klantenpanel opgetuigd bij de eigen dienstenaanbieder Delta. Hiermee volgt Delta het voorbeeld van Ziggo en KPN, de grootste providers op de vaste markt. Dat schrijft TotaalTV.

 

Met het klantenpanel wil Delta direct in contact komen met zijn abonnees. De provider wil zo inzicht krijgen in de manier waarop klanten denken over geleverde producten. Ook kunnen klanten op deze manier rechtstreeks ideeën uitwisselen met Delta.

Delta begint zijn klantenpanel op een logisch moment, aldus TotaalTV. Een onderdeel van het klantenpanel bij andere providers, zoals Ziggo en KPN, is dat deelnemers nieuwe producten en diensten kunnen testen voordat deze aan alle klanten worden aangeboden. Delta staat op het punt om een nieuwe tv-decoder in gebruik te nemen die gebaseerd is op het Android TV besturingssysteem. Deze decoder moet echter nog door de testfase. Deelnemers aan het klantpanel kunnen helpen bij het testen van deze decoder. Ook KPN deed dit gedurende ruim een half jaar voor de introductie van de TV+ decoder, die eveneens gebruik maakt van Android TV.

Delta geeft aan dat deelnemers aan het klantenpanel zo’n twaalf keer per jaar worden verzocht aan een onderzoek deel te nemen. (TotaalTV)

Customer Experience

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top