Deepdesk overgenomen door ANYWHERE365

Deepdesk overgenomen door ANYWHERE365

by Ziptone
12 februari 2024

Het Amsterdamse bedrijf Deepdesk, aanbieder van AI Assistant-technologie, is overgenomen door ANYWHERE365. Dat heeft venture capital bedrijf Ingen Housz bekendgeaakt via LinkedIn. 

 

Deepdesk is in 2019 opgericht door Robbert Dijkstra, Lukas Batteau en Geert Jonker en richt zich op het ontwikkelen van AI-technologie met als doel om mensen niet te vervangen, maar te assisteren. De technologie van Deepdesk helpt contactcenteragenten in spraak- en digitale kanalen, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar optimale antwoorden op vragen van klanten en minder tijd hoeven te typen. Deepdesk’s AIx verbetert realtime interacties voor klantondersteuning.

Enrico Karsten, CEO van Anywhere365, een aanbieder van een Cloud Contact Center voor Microsoft Teams, zegt “onder de indruk te zijn van Deepdesk’s marktleidende GenAI-technologie, evenals hun uitstekende commerciële tractie die blijkt uit het winnen van blue-chip enterprise klanten.” Voor Anywhere365 is de overname van Deepdesk een strategische toevoeging die Anywhere365 op weg helpt naar AI-gedreven uitmuntendheid in omnichannel communicatie. (Ingen Housz)

fusie/overname, Technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top